Refollow, organitza el cercle social en una pantalla

Twitter és sinònim de simplicitat, però també d’adaptació. La xarxa social de l’ocell s’ha demostrat absolutament vàlida per aquells que només en volen fer un us esporàdic i unidireccional i els qui prefereixen elevar el cercle de missatges, seguidors i seguits.

Refollow s’adapta millor a aquest segon grup d’usuaris. Imaginant-nos una fórmula en que augmentin els seguidors quants més missatges publiquem i més temps passem a twitter, ens adonarem fàcilment que a més activitat més descontrol i, per tant, més necessitat d’emprar aquest web.

Com d’altres eines de les que hem parlat, Refollow no presenta un gran nombre d’afegitons, però realitza la seva tasca de manera efectiva i entenedora. Es tracta d’un sintetitzador social, una utilitat per classificar i estructurar els nostres contactes de Twitter com no podrem fer amb altres clients. Aquest web no és una simple llista de contactes ben dissenyada, sinó tot un gestor que ens permetrà optimitzar la experiència en aquesta xarxa social.

Per fer-lo servir no ens caldrà cap nou registre, ja que en aquests serveis les nostres dades d’accés a Twitter són més que suficients.  Amb Refollow podem agrupar els nostres contactes (tan seguidors com seguits) pel nivell de relació que hi mantinguem. Li podem demanar, per exemple, que ens destaqui els usuaris més rellevants i filtri els que ho són menys.

En pocs segons ens pot suggerir a quin dels nostres seguidors val la pena “retornar el gest” i determinar si hi ha algú que caldria blocar. Totes les accions estan pensades per fer-se a gran escala, així que podrem seguir o deixar de fer-ho a més d’un usuari de cop. Si tenim dubtes, podrem situar el punter sobre la imatge de l’usuari i en un petit requadre ens marcarà quina rellevància té aquell tuitaire per nosaltres.

El servei té una interfície molt visual, i permet filtrar cerques amb facilitat. Si li ho indiquem, ens mostrarà els nostres seguidors o els usuaris que seguim, els qui segueix un determinat usuari, o els que algun cop ens han mencionat (@).

A més, Refollow ordena els resultats en termes d’activitat (si  els contactes han publicat en un temps determinat), en funció de si tenen imatge o, fins i tot, si els hem seguit o ens han seguit alguna vegada. A part d’això, el principal valor afegit d’aquesta web de Originatelabs Inc. és la senzillesa estructural i gràfica. Tot el potencial de Refollow està immers en una única pantalla, cosa que facilitarà la nostra tasca organitzativa. Val la pena.

Accedir al servei: Refollow.com


Anuncis

Quant a Josep Andreu Palacios Caballero
Una opinió fonamentada sempre és fruit d'alguna influència. Realment existeix una sola opinió sobre algú? Coneixeu-me (si voleu).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: