Un televisor, la propera llaminadura d’Apple

Comparació de preus i televisors (Piper Jaffray)

Comparació de preus i televisors (Piper Jaffray)

iPod, iPhone, iPad i ara… iTV? Sembla que l’empresa d’Steve Jobs no renuncia a tirar del carro de revolucions tecnològiques. Segons ha publicat, fa poc, Silicon Alley Insider, Apple estaria interessada en fabricar un televisor revolucionari en un termini de dos a quatre anys. Valdria 2000$ (gama alta, per suposat), però integraria, com ja ha fet Apple amb els seus ordinadors, tots els perifèrics rere la pantalla. L’estalvi, doncs, estaria en el preu final, que inclouria tots els accessoris.

A més, un dels principals handycaps de l’aparell seria la plena integració amb Internet (compra a iTunes…). De fet, sembla que la marca de la poma vol esperar un mínim de dos anys, precisament, perquè la connexió a la xarxa pogués estar adaptada als televisors i oferir-ne, així,  continguts.

L’aparell, integraria, en un sol cos (res d’aparells annexos), un lector de Blu-Ray, un descodificador pels canals de pagament, una consola de videojocs i un sistema d’àudio més complet del que ofereixen els televisors actuals. També hem de suposar que no quedaria en segon terme la plena connectivitat amb iTunes, YouTube, facebook i demès.

A l’hora, aprofitaria la conjuntura per incloure a iTunes un servei de TV de pagament i/o videoclub, que segons els primers rumors costaria de 50 a 90 $ mensuals. Pot semblar curiós, tanmateix, que la multinacional, que té un pes tan significatiu en tendències tecnològiques, no hagi apostat per la TV en 3D, com sí ha fet, per exemple, Samsung, amb aparells que ja es comercialitzen.

Televisors (Salvatore Vuono-freedigitalphotos.net)

La notícia, però, no ve sola. La caixa tonta podria passar a ser el proper camp de batalla de les multinacionals tecnològiques, doncs avui fa una setmana The New York Times anunciava que Google en prepara un prototip amb Intel i Sony. Microsoft, de moment, sembla estar a l’expectativa.

A hores d’ara sembla inevitable, doncs, assegurar que els aparells tecnològics tendeixen a ser un. Apple té la oportunitat de programar un Sistema Operatiu que podria fer-nos encara més amena l’estona de sofà, doncs ja no caldrà moure els glutis per actualitzar el perfil de facebook.

Fonts:

Silicon Alley Insider

The New York Times

Anuncis

Quant a Josep Andreu Palacios Caballero
Una opinió fonamentada sempre és fruit d'alguna influència. Realment existeix una sola opinió sobre algú? Coneixeu-me (si voleu).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: