Avui començo

Hola món,

View On Black© All rights reserved  Another scan, Fuji Velvia, taken in March 1995.

Vaixell salpant. View On Black©

Decideixo avui començar a treballar en aquest bloc, encara que, de fet, la idea  de crear-lo  ve de molt lluny. El que teniu davant els vostres ulls vol ser el començament d’un viatge, d’una recerca, d’una aventura. Em proposo salpar a un mar immens, en expansió, a un univers infinit. Sé que no el podré abastar tot (seria ingenu), per tant, m’hauré de marcar una mesura.  La meva voluntat, emperò, és clara i senzilla: vull aprendre al màxim i compartir el que sé. Potser no serà fàcil, però emocionant sí, segur.

Estic parlant de partir rumb a la xarxa d’Internet. Aquest col·lega i, tanmateix, desconegut. Per a molts de nosaltres resulta una eina imprescindible, omnipresent i omnipotent; la nostra feina, el nostre oci, fins i tot, la manera d’entendre la vida. Gràcies a Internet molts podem dir que som qui som. Sabem més coses i més fàcilment, arribem al món en un clic, (i ell ens arriba a nosaltres), podem comunicar-nos amb qui  estimem (i amb qui no… ), compartim coneixement, vivències… tot.

I aquest vol ser el meu port d’arribada. La societat actual ja no és la mateixa que fa vint anys (o deu, o dos). Tenim dia a dia eines més eficients i assequibles per connectar-nos, per saber del que ens envolta, per poder dir la nostra. Hi ha qui creu que s’ha creat una societat virtual paral·lela, d’altres opinen que només n’és un complement.

N’hi ha moltes, d’opinions. En tot cas, aquest quadern de bitàcola pretén recollir de la manera més fidedigna possible, les anomenades Eines 2.0 i l’entorn virtual/real que hi orbita: La Societat 2.0.

Com a afegitó, dir que també es tracta d’un Treball de Recerca i que, com a tal, comptarà, amb el temps, amb enquestes i estudis (tan practicables com consultables) sobre l’ús d’aquestes eines i d’un document escrit sintetitzant els coneixements que se’n extreguin.

Així doncs, i sense res més a dir –de moment—, tiro la tovallola per començar a nedar. Per cert, em dic Josep Andreu Palacios Caballero, encantat.

Fins aviat,

Anuncis

Quant a Josep Andreu Palacios Caballero
Una opinió fonamentada sempre és fruit d'alguna influència. Realment existeix una sola opinió sobre algú? Coneixeu-me (si voleu).

One Response to Avui començo

  1. Retroenllaç: Pausa « La societat 2.0

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: